Kurser!

Aktuella kurser:

Kawaii smyckestillverkning med Alvens Event! -14/6, 28/6, 12/7, 26/7, 9/8

Kreativ smyckeskurs för barn och ungdomar

tillgänglig  14/6 , 28/6, 12/7, 26/7, 9/8 (2017).

14:e juni (2017), erbjuder vi en kognitiv, kreativ och stimulerande smyckeskurs för barn och ungdomar. Vi kommer att använda oss av polymerlera, en typ av lera som blir plastartat när det torkar, och med våran expertis och kunskap kan man lära sig skapa halsband, örhängen, knappar, figurer; allt som tanken tillåter. Se denna video för fler ideér(https://www.youtube.com/watch?v=F6DIocLP6CU

Vi kommer att befinna oss i Alvens Ateljé(www.alvensatelje.se), i Ulva Kvarn, och erbjuder fika till de som blir lite hungriga eller sötsugna.

Vi siktar på att inspirera barn att utveckla sina kognitiva förmågor, sin disciplin,  sina sociala egenskaper och sin egna stil.   

Datum: Börjar14:e juni (2017) , därefter: 14/6, 28/6, 12/7, 26/7, 9/8

Tid: kl12.00 -15.00 

Plats: Alvens Ateljé, Ulva kvarn

klicka på länken för att veta mer, eller sök via google maps ”Alvens Ateljé”

www.alvensatelje.se/kontakt/)

Pris: 250 kr/barn, material till tre(mycket fina) smycken ingår + fika. 

Betalning sker via:
Swish:0709423209
Bankgiro: 5854-0907
Betalning kan även göras via swish, kort eller kontant på plats.
För mera information kontakta:
Aliona Meret på aliona.meret@alvensatelje.se 0709-423209.

Måla akvarell med konstnären Karin EE von Törne Haern, 17/6 -18/6

Måla akvarell med konstnären EE von Törne Haern

tillgänglig  17-18:e juni , 2017.

Plats: Alvens Ateljé, Ulva Kvarn, Uppsala
kl 9-16 (med en timme lunchpaus)
Kursen erbjuder övningar i komposition, färg och form
och genomgång av olika akvarelltekniker.
Inga förkunskaper krävs.
Plats: Alvens Ateljé Ulva Kvarn, Uppsala
Visst material ingår (penslar, svampar och färg finns att låna) och
det finns även möjlighet att köpa material som behövs.
Avgift: 1900 :-
Betalning via Bankgiro: 5854-0907 eller Swish till 0709-423209.
Anmälan är bindande och görs på:
www.kurser.se eller
www.alvensatelje.se/kurser/
Begränsade platser och först till kvarn gäller.
För mera information kontakta
Karin von Törne Haern: karin.ee48@bredband.net
eller Aliona Meret på aliona.meret@alvensatelje.se 0709-423209.

Andlig Verkstad:  Justera din inre frekvens

Frekvens-justering med Henrik Westberg

tillgänglig  7/5 , 2017.

Jag jobbade som operasångare i Stockholm på 90-talet, men glädjen försvann från sången och jag kände mig mer eller mindre tvingad att börja en inre resa för att förstå vart glädjen hade tagit vägen. Under resans gång har jag också hunnit med en socionomexamen, men framför allt ledde sökandet mig till en större förståelse för musikens kraft i form av helande och skapande frekvenser. Jag har tidigare hållit workshops i olika delar av Sverige, men även i andra delar av världen. Jag har också under flera år givit andliga konsultationer och healing via telefon.

Uttrycket Andlig Verkstad är menat att föra tankarna till praktisk träning i den egna förmågan att skapa sig en ny tillvaro, att kunna förändra det som man inte längre har lust att uppleva till något som är mer lustfyllt i livet. Vi är redan skapare av vår egen upplevelse av tillvaron utan att vi kanske tänker på det. Att praktiskt och medvetet börja jobba med att skapa vår tillvaro kan vara mödosamt, men också roligt. 

Till att börja med kan det vara svårt att ta till sig att vi själva kan skapa våra liv som vi vill ha dem. Vi är så vana vid att känna oss som offer för omständigheter som vi inte kan göra något åt. Själva tanken att vi är maktlösa inför omständigheterna i livet har sin egen frekvens. Om vi byter till tanken att vi har makten över vårt eget liv så har den en annan frekvens och om vi fortsätter tänka och tro på den tanken byter vi också frekvens i kroppen.

När vi vibrerar på ett nytt sätt kan vi börja se nya möjligheter som inte var synliga för oss i den gamla frekvensen. Och det är det här som den Andliga Verkstan syftar till att skapa, nämligen nya insikter om vilka vi är, vad vi verkligen vill göra i livet och kraft och mod att genomföra de förändringarna.

Ungefärligt dagsprogram 5:e maj 2017

kl 9.30 -12.30

På förmiddagen börjar vi med att i guidad meditation besöka de delar av oss som vi kanske inte är så medvetna om i det dagliga livet. Vi besöker vårt högre själv, själ och översjäl och lyssnar till vad de har att säga.

Sedan fortsätter vi med att leta efter de delar i livet som vi vill förändra. Det kan handla om själva livssituationen. Det kan handla om frånvaro av vissa saker i livet, eller problem med ett kroppsligt organ, problem med vänner eller familj eller kärleksbekymmer t ex.

Med hjälp av guidad meditation får var och en gå in och titta på det som just nu känns som det mest viktiga att få bukt med i tillvaron. Vi ska titta på hur det problematiska låter, vilken frekvens det har. Det kanske har en melodi eller ett ljud eller oljud. När vi lyssnar på hur det låter finns där också mycket information att hämta. Informationen kan bl a. handla om minnen och känslor.

För den som inte kan eller vågar tolka den frekvens som har hittats, finns jag där och kan hjälpa till med att tolka frekvensen, oftast som en melodi. Jag kan också hjälpa till med att tolka informationen som frekvensen bär på. Redan förståelsen av vad melodin vill förmedla kan vara helande och ge insikter.

kl 12.30 Lunch, med möjlighet att köpa mat på plats. se mer på ”Info”.

kl 13.00 -15.30

På eftermiddagen fortsätter vi med att titta på hur vi skulle vilja att vårt liv såg ut. I guidad meditation kommer det att finnas tillfälle att gå in i den livssituation var och en skulle vilja ha och lyssna till den frekvens som finns där. Även i den här musiken kan mycket information hittas, som kan hjälpa och stödja en till att uppnå det man vill i livet just nu.

En viktig del av den andliga verkstan är att förstå hur kraftfull och mäktig man själv är, och därför är det också desto mer spännande om man själv också tolkar och uttrycker de frekvenser som kan hittas inom en under meditationerna. Samtidigt är det viktigt att inte känna något krav att prestera. Jag kommer därför att kunna tolka och uttrycka de frekvenser som vi letar efter. Jag kommer också att kunna ge min tolkning av den inneboende informationen i musiken.

Hur dagen utvecklas beror en hel del på deltagarna. Det som beskrivs ovan får ses som ett ramverk att förhålla sig till. Det kan också tillkomma några övningar. Förutom det som beskrivits ovan hoppas jag på mycket glädje och skoj under dagen.

Personlig rådgivning kl 15.30 -17.00

Efter dagens program erbjuds personlig rådgivning fram till kl 17.00.

/ Henrik Westberg

Info

Plats: Alvens Ateljé, Ulva Kvarn

klicka här för att veta mer om plats

Datum: Workshop  7/5 , 2017.

Tid: kl 9.30-15.30, samt personlig rådgivning fram till kl 17.00

Pris: 850 kr / person , för varje tillfälle

Det finns också möjlighet att köpa lätt lunch på plats( soppa med smörgåsar, grekisk sallad eller grillade smörgåsar). 

  Alla kurser hålls på Alvens Ateljé, i Ulva kvarn Uppsala, klicka här för mer information.

    Du kan anmäla dig till kurserna i fältet nedan, kontakta oss via email eller telefon.

    Email: kurser@alvensatelje.se eller aliona.meret@alvensatelje.se 

    Telefon: 0709-423209 

Anmälan och kontakt